Emeet
Amazon och andra marknadsplatser

 28 oktober , Malmö

OBS! Emeet Malmö är inställt p g a nya Corona-restriktioner i Skåne.

Plats: Clarion Hotel Malmö Live

Dagen avslutas med en middag kl 18.30 på Clarion Hotel Malmö Live, bokningen av middagen görs i samband med din bokning för att delta digitalt eller fysiskt. 

Emeet är e-handlarnas egna konferens

Så lyckas du med Amazon och andra marknadsplatser

Konferensen består av workshops, keynote och sessioner. Vi pratar e-handel på riktigt och varje konferens tar fokus på ett specifikt ämnesområde. 

Emeet är en mötesplats där e-handlare delar kunskap och inspireras av talare och relevanta diskussioner. E-handel är fortfarande en relativt ny bransch, därför är det viktigt att dela med sig av kunskap och ta del av varandras erfarenheter för att hitta lösningar för att få bättre förutsättningar att lyckas.

Alla biljetter granskas manuellt efter anmälan. Är du inte en e-handlare så erhåller vi oss rätten att avboka din biljett, du kommer då att få ett meddelande att din bokning har avbokats. Om du är en leverantör måste du vara partner till Emeet för att kunna delta på eventet. För att delta som partner kontakta: marknad@ehandel.se. 

OBS! Begränsat antal platser på middagen, ej garanterad plats. Emeet-middagen, till den mån det finns plats, ingår i biljettpriset och är kostnadsfri för medlemmar men glöm ej att göra tillvalet vid bokning för att säkra din plats. 

Vad är en session?
En session är vad du gör den till. Välj ett ämne som du vill diskutera och kort introducera det och sedan låta alla dela sin kunskap och erfarenheter. Du kan också hålla en kortare presentation och lämna utrymme för diskussion och erfarenhetsutbyte. Är du van att facilitera workshops så gör du det eller så håller du en kort utbildning med mycket interaktivitet. Det som är lite speciellt den här gången är att vi behöver ha rubriken på din session innan Emeet. Vill du hålla en session på ett Emeet eller veta mer? Maila event@ehandel.se

Stort tack till våra partners

Som gör Emeet möjligt

Agenda

Så lyckas du med Amazon och andra marknadsplatser

OBS! Emeet Malmö är inställt p g a nya Corona-restriktioner i Skåne. Kontakta event@ehandel.se om du har frågor.

09:00 Frukost och registrering

09:30 Besök partners

10:00 Vi hälsar alla välkomna

10:10 Pitch

10:30 Öppna sessioner där ni som deltagare diskuterar tre frågeställningar. #sharingiscaring

11:15 Partnersession

12:00 Lunch

13:00 Keynote: AI + e-handel, vad händer när du inte har tillräckligt med data? 

Entreprenören och techtalangen Oliver Edholm, vd och grundare Depict.AI.  

Vad händer när en e-handlare försöker använda sig av AI, men inte har tillräckligt med data? I denna keynote förklarar Oliver de typiska problemen e-handlare stöter på när de försöker använda sig av AI, varför de uppstår och möjliga sätt att lösa dessa problem.  Oliver kommer också gå in på hur det är att resa 25M SEK i investeringar till sitt bolag som 18-åring, och hans resa som gjorde att han kunde göra detta, trots sin unga ålder.

14:00 Öppna sessioner där ni som deltagare diskuterar tre frågeställningar. #sharingiscaring

14:45 Fika

15:15 Partnersession

16:00 Paneldebatt: ”Amazon och andra marknadsplatser” med Mikael Thor, grundare och VD på ebbekids.com, Sandra Gadd, CFO på Boozt.com och Marcus Nordström, Sales Manager på CDON. Vilka möjligheter och utmaningar finns det med att sälja på jättarnas plattformar?

16:45 Avslutning

17:00 AW

18:30 Middag

Med reservation för små ändringar.

Gridden

Kostnadsfritt för medlemmar i Ehandel Network

Som medlem i Ehandel Network går du kostnadsfritt på Emeet den 3 september. Medlemskapet är kostnadsfritt.

Jenny och Viktoria_svartvitt tint

Vill du bli Emeet-partner?

Har du frågor angående våra event?

Bilder från tidigare Emeet

Kan inte delta?

Sign-upp och håll dig uppdaterad om kommande Emeet