8 september 2022 I Quality Hotel View Malmö

Expansion & Globalisering

Årets tema - Expansion & Globalisering

Trots stark tillväxt står e-handeln fortfarande för en liten andel av detaljhandeln som helhet. Hur ska den fortsatta tillväxten se ut? Det finns en uppsjö av kanaler, marknader och kategorier att bredda sig till och många företag funderar på vad som ska bli deras nästa steg. Vilken är den bästa vägen framåt? Det ska vi reda ut tillsammans med en rad profiler som alla lyckats få sina bolag att växa både innanför och utanför Sveriges gränser. 

Emeet-panelen

Jättar som Amazon, Alibaba och Zalando tar allt större andelar av den svenska e-handeln. Samtidigt expanderar svenska e-handelsföretag som aldrig förr. Hur ska man resonera kring expansion och tillväxt? Vilka kanaler och vilka länder ska man satsa eller inte satsa på? Den som vill växa utanför Sveriges gränser har både möjligheter och utmaningar att se fram emot. Men vad får det kosta lokalt när man vill växa globalt? Emeet Malmö djupdyker i vad som händer när e-handeln korsar inte bara landsgränser, utan även kontinenter – något som kan bli en av branschens viktigaste frågor framöver.

Middag & Stand-up med Viktor Wu

Efter en dag fylld med inspiration och erfarenheter avslutades dagen med en fantastisk middag och underhållning från sydvästra Lunds roligaste kines, Viktor Wu. Både e-handlare och leverantörer fick möjlighet att fortsätta diskutera intressanta ämnen som tagits upp under dagen.

Partners Emeet 2022

Huvudpartner