20 oktober 2022

Emeet Stockholm

Plats /

Stockholm

Tema /

Black Friday – Do or Die

Black Friday - Do or Die

Årets största shoppinghögtid närmar sig med stormsteg och e-handlarna förbereder sig redan för fullt på vad som komma skall. Vi pratar såklart om Black Week, med tillhörande Black Friday. I år samlar vi allt du behöver för att lyckas med shoppingfesten på branschens populära event Emeet, den 20 oktober i Stockholm. 

Under eventet kommer utmaningar och möjligheter att diskuteras, erfarenheter att utbytas och givetvis står nätverkande och mingel i centrum. Några ämnen som vi redan har fått upp på agendan är bland annat: erbjudandet, logistik och hållbarhetsaspekten.

Dagens agenda

En session är vad du gör den till. Introducera ditt ämne eller din fråga kort för gruppen och låt alla dela sin kunskap och erfarenheter. 

Partners Emeet Stockholm

Nätverka och diskutera branschinsikter och affärsmöjligheter tillsammans med 150st e-handlare och branschkollegor under en heldag. Vill man delta som leverantör så måste man vara partner till eventet.

För partnerskap: samarbete@ehandel.se 

Huvudpartner

Emeet-paneldebatt

Rasmus Jung Demse, vd på Skapamer

Rasmus Jung Demse, VD för Skapamer. Rasmus har lång erfarenhet av ledarskap, produkt- och bolagsutveckling inom många delar av e-handelssegmentet, spritt över flera branscher. Han har bland annat haft ledande roller på Resurs Bank och CDON. Ledarskap, kund- och användarupplevelsen, i kombination med kommersiellt gångbara tekniska lösningar är alla centrala delar i hans sätt att se på e-handeln.

Jenny Rydhström, vd på Gents

Jenny Rydhström är grundare och VD till ehandelsbolaget Gents och snabbklippningskedjan Gents Go. Hon är investerare och styrelseledamot inom flera branscher.

Middag på Elite Hotel Marina Plaza & Stand-up med Viktor Wu

Viktor Wu

Har på kort tid slagit sig in i standup-branschen. Han har uppträtt på de flesta klubbarna i Skåne men även på klubbar runtom i Sverige. Förra året kom Victor tvåa i Nordens största standup-tävling under Lund Comedy Festival. Ta chansen att se sydvästra Lunds roligaste kines!

Utdrag från Kulturcentralen, läs hela beskrivningen här.

En mötesplats där e-handlare delar kunskap, inspireras av talare och deltar i relevanta diskussioner.

Innehåll

Emeet arrangeras av

En mötesplats där e-handlare delar kunskap, inspireras av talare och deltar i relevanta diskussioner.

Emeet arrangeras av