10 maj 2023 | PostNord Arken

Superoptimera din e-handel

Årets tema

Vi ska sänka kostnaderna utan att tulla på kundupplevelsen. Under årets Emeet lär vi oss hur vi optimerar allt från logistik till marknadsföring. Du kommer att lämna Emeet med nycklarna för en starkare och mer framgångsrik e-handel utan att kundresan kompromissas.

Hur kan vi med smarta lösningar och ny teknik optimera logistikflödet som ska ge kunden en ökad köpupplevelse. På Emeet 2023 kikar vi närmare på nya sätt att optimera e-handelns hjärta genom att skapa ett större värde genom leveransen.

Middag & stand-up med Jesper Rönndahl 

Avsluta dagen på topp med middag och stand-up med folkfavoriten Jesper Rönndahl på PostNord Arken.

Emeet-paneldebatt: Superoptimera din e-handel

Det är tuffa ekonomiska tider med stigande räntor, samtidigt som inflationen har nått nivåer, som vi inte har sett sedan början av 90-talet. Vi blickar nu tillbaka på ett magiskt decennium när startups nästan kunde få pengar till vad som helst, när räntorna var noll och i vissa fall minus. Kanske var 2010-talets rekordartade stimulanser ett historiskt undantag? Nu står vi inför ett brutalt uppvaknande och en ny ekonomisk verklighet. En verklighet som har medfört ett fokusskifte. E-handlarna och logistikbolagen kan inte längre bara fokusera på omsättningen – utan allt mer handlar om sista raden. Nu står lönsamhet och effektivitet i fokus. Men hur blir man då lönsam och effektiv?

Vi bjöd in fyra smarta paneldeltagare för att räta ut frågetecknen och dela sina bästa tips om optimering och lönsamhet, nämligen Jenny Zeng, Online Director på Åhlens, Pär Svärdson, VD på Apotea samt Emeets två huvudpartners: Jan Jakobsson, Chef Digital på PostNord Sverige och Pierre Grönberg, grundare & VD på Helsingborg Development LAB.

Huvudpartners