Emeet Stockholm

Superoptimera din e-handel

10 maj 2023 | PostNord Arken

Enbart för e-handlare

Lager och frakt står i fokus under Emeet 2023

Vi ska sänka kostnaderna utan att tulla på kundupplevelsen. Under årets Emeet lär vi oss hur vi optimerar allt från logistik till marknadsföring. Du kommer att lämna Emeet med nycklarna för en starkare och mer framgångsrik e-handel utan att kundresan kompromissas.

Hur kan vi med smarta lösningar och ny teknik optimera logistikflödet som ska ge kunden en ökad köpupplevelse. Lager och frakt står i fokus under Emeet 2023, där vi kikar närmare på nya sätt att optimera e-handelns hjärta genom att skapa ett större värde genom leveransen.

Dagens agenda

08.30 – 09.30

Frukost och registrering

Checka in, njut av en härlig frukost, mingla och skriv upp ämnet som du vill leda en diskussion om på gridden.

09.30 – 10.30

Välkomsttal

Vår moderator hälsar alla välkomna på stora scenen tillsammans med årets huvudpartner. 

11.00 – 11.45

Session 1

Välj och vraka mellan intressanta och intima diskussioner i olika rum. Under 45 minuter får de som vill och vågar ge sig an att leda en session, i vilken du är välkommen att både lyssna och bidra med dina egna insikter om ämnet. Vilket rum väljer du? Du hittar sessionerna på gridden!

12.00 – 13.00

Lunch 

Lunch serveras i mingel området.

13.00 – 13.45

Session 2

Välj och vraka mellan spännande diskussioner och miniföredrag om aktuella ämnen från partners och deltagare. Vilket rum väljer du? Ta en titt på gridden!

14.00 – 14.45

Session 3

Välj och vraka mellan spännande diskussioner och miniföredrag om aktuella ämnen. Vilket rum väljer du? Ta en titt på gridden!

14.45 – 15.15

Fikapaus

15.15 – 16.00

Emeet-paneldebatt: Superoptimera din e-handel

Det är tuffa ekonomiska tider med stigande räntor, samtidigt som inflationen har nått nivåer, som vi inte har sett sedan början av 90-talet. Vi blickar nu tillbaka på ett magiskt decennium när startups nästan kunde få pengar till vad som helst, när räntorna var noll och i vissa fall minus. Kanske var 2010-talets rekordartade stimulanser ett historiskt undantag? Nu står vi inför ett brutalt uppvaknande och en ny ekonomisk verklighet. En verklighet som har medfört ett fokusskifte. E-handlarna och logistikbolagen kan inte längre bara fokusera på omsättningen – utan allt mer handlar om sista raden. Nu står lönsamhet och effektivitet i fokus. Men hur blir man då lönsam och effektiv?

Vi har bjudit in fyra smarta paneldeltagare som ska räta ut frågetecknen, och ge dig sina bästa tips. Emeets paneldebatt den 10 maj kommer att grotta i goda exempel på vad vi kallar för superoptimerare. Det är aktörer med svart bälte – i svarta siffror. Det får du inte missa!

16.00 – 16.30

Avslutning

Avslutning på stora scenen. 

16.30 – 18.00

AW & Mingel

Vi bjuder på bubbel, du minglar!

18.00 – 22:00

Middag & stand-up med Jesper Rönndahl 

Avsluta dagen på topp med middag och stand-up med folkfavoriten Jesper Rönndahl. OBS. Middagsbiljetten är separat från dagsbiljetten och endast ett begränsat antal finns. För att delta på middagen, addera middagsbiljett-tillägget för 295 kr när du bokar din dagsbiljett.

Träffa våra paneldebatt deltagare

Jenny Zeng

Online Director, Åhlens

Om Jenny Zeng

Ansvarig för Åhlens.se sen Februari 2022. Har tidigare varit Commercial Director Online på Webhallen och Sverige- och Danmarkchef för Komplett. Ehandelsresan började på Lazada - Alibabas marknadsplats i Sydostasien - där fokuset var på allt från onsite trafikoptimering till product operations av säljarverktyg. Ekonom i grunden och gillar racketsporter samt brädspel.

Pierre Grönberg

VD & Grundare, Helsingborg Development LAB AB

Om Pierre Grönberg

Pierre är en IT-entreprenör med många års erfarenhet av systemutveckling. Han har grundat ett flertal företag inom IT & driver idag ett prisbelönt teknikföretag inom systemutveckling som fokusera på e-handel i sin helhet.

Info kommer snart

Pär Svärdson

CEO, Apotea

Om Pär Svärdson

Mitt namn är Pär Svärdson och jag är entreprenör inom e-handel. Jag grundade Sveriges största internetbokhandel Adlibris och för 10 år sedan Sveriges största onlineapotek – Apotea. Förutom Apotea är jag engagerad i många företag, miljöfrågor och är styrelseledamot i SOS Barnbyar.

10 maj | PostNord Arken Stockholm

Boka din kostnadsfria e-handelsbiljett

Standardbiljetten är enbart för e-handlare, vill man delta som leverantör så måste man vara partner till eventet. Bli partner här >

E-handelsbiljett

Kostnadsfritt

Vilka företag kommer du träffa?

Nätverka och diskutera branschinsikter och affärsmöjligheter tillsammans med 150st e-handlare och partners under en heldag på Emeet.
Huvudpartners